Accommodaties

Caries Care Consultancy boekt vakanties voor mensen met een zorgbehoefte. Bij CCC kunnen we u assisteren bij elk soort gewenste vakantie die u op het oog heeft. We hebben zelf ook goede contacten met een aantal zeer geschikte accommodaties in binnen- en buitenland. Dit houdt in dat u als klant rechtstreeks bij ons de accommodatie kan boeken voor hetzelfde bedrag, waarbij wij eventuele extra zorg uit handen nemen. Wij regelen de extra zorg die nodig is. Bijvoorbeeld materiaal of verpleging. Het testteam heeft deze locaties beoordeeld op toegankelijkheid en geschiktheid voor mensen met een beperking.

Categorie Betekent
🦽1 logo Zijn zorgbehoevende lopers met een beperking (Ouderenzorg, Autisme, PDD-NOS, Rollators e.d.)
🦽🦽2 logo’s Zijn zorgbehoevenden die licht rolstoeltoegankelijk zijn een in goede mate zelfredzaam zijn
🦽🦽🦽3 logo’s Zijn zorgbehoevenden die zwaar rolstoeltoegankelijk zijn en in mindere mate zelfredzaam zijn
🦽🦽🦽🦽4 logo’s Zijn zorgbehoevenden die bedlegerig zijn en niet zelfredzaam zijn
🦽🦽🦽🦽🦽5 logo’s Zijn zorgbehoevenden die Somatische aandoeningen hebben
Chalet Jewel
Blokhutboot
Hotel Silva

Een schitterend gelegen chalet in de (besneeuwde) bergen van Zwitserland! Zeer geschikt voor doelgroep met categorie-indeling. Het Chalet is goed bereikbaar per trein, bus en auto. (Ook door bij ons te boeken). Er zijn voldoende geschikte activiteiten in de buurt van dit Chalet zoals zwemmen, mountainbiken en skiën. Daarnaast is het dorpje is voorzien van alle gemakken.

Geïnteresseerd geworden in het mooie Chalet Jewel? Ga voor vragen of boeken naar de reserveringspagina. Wij staan voor je klaar!

Een blokhut, maar dan op het water. Geschikt voor categorie- indeling 1 en beperkt categorie 2. Stapelbedden, keukenblokje, koelkastje maken deze beleving tot een zeer verassend, rustgevend en plezierig element in de Biesbosch de Bommelerwaard en Linge. Diverse opstapplaatsen mogelijk waar door ons zorg toegankelijkheid kan worden geregeld!

Geïnteresseerd geworden in het huren van een Blokhutboot? Ga voor vragen of boeken naar de reserveringspagina. Wij staan voor je klaar!

Silva hotelHet Silva Hotel Spa-Balmoral torent hoog boven de Vallei en het Meer van Warfaaz uit en bevindt zich op de dichtbeboste heuvels van de Belgische Ardennen. Een bestemming op zich voor een ontspannen weekend weg, een luxe Spa-oase of een professionele, maar zeker ook relaxte vergader locatie. Zéér geschikt voor categorie 1 en 2 & beperkt categorie 3. Daarnaast zijn hier diverse activiteiten die geschikt zijn voor verschillende doelgroepen. Goed te bereiken met OV en auto. Zorg gerelateerde aspecten zijn hier door ons goed te regelen.

Geïnteresseerd geworden in het Silva Hotel Spa-Balmoral? Ga voor vragen of boeken naar de reserveringspagina. Wij staan voor je klaar!

Heeft u interesse in 1 van deze locaties, of heeft u zelf een bestemming in gedachten waar u ons voor wil inschakelen? Neem gerust contact met ons op, we bespreken graag met u de mogelijkheden.