Blokhutboot

Wij mogen weer een hele mooie samenwerking aankondigen! Ditmaal zijn we een samenwerking aangegaan met de accommodatie Blokhutboot! Dit is een hele bijzondere accommodatie, het is namelijk een uniek concept in Nederland. Zoals de naam al aangeeft is een Blokhutboot een blokhut op een boot. Voor deze boot is voor het varen de minimale leeftijd van 18 jaar nodig, maar heeft men er geen vaarbewijs voor nodig. Een Blokhutboot is geschikt voor 4-5 personen, heeft een keuken en een toiletruimte. Helaas moeten we wel aangeven dat de Blokhutboot niet rolstoelstoegankelijk is. Wel is deze locatie geschikt voor kleine groepen met een lichte lichamelijke beperking of voor groepen met een verstandelijke zorgbehoefte.

Momenteel kan je op drie locaties een Blokhutboot huren: de Bommelerwaard, in de Bieschbos en aan de Linge. De drie locaties bieden elk voor ieder wat wils. Of je nu simpelweg van het natuurgebied wilt genieten, actief mee wilt doen aan watersport, dieren wilt spotten of bij historische dorpjes wilt aanleggen, het kan allemaal!

Geïnteresseerd geworden in het huren van een Blokhutboot? Ga voor vragen of boeken naar de reserveringspagina. Wij staan voor je klaar!

http://https://youtu.be/YW6NaSUZMtU