CCC Testteam

CCC wil graag teleurstellingen bij boeken voorkomen! Om deze reden hebben wij een categorie-indeling voor onze accommodaties zodat het voor u duidelijk is bij welke zorgbehoefte een accommodatie past. Wij nemen u het zorgaspect van uw vakantie uit handen, waardoor u extra kunt genieten van uw vakantie. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het vinden van de juiste bestemming voor u.

CCC heeft een testteam voor het objectief en onafhankelijk beoordelen van onze vakantie-accommodaties voordat u met ons op vakantie gaat. Zij reizen door heel Nederland om zaken zoals toegankelijkheid en andere toepassingen aan den lijve uit te testen. Is de rolstoel echt overal inzetbaar? Zijn voldoende hulpmiddelen beschikbaar en kunnen ze goed worden ingezet? Hoe is het alarm geregeld? Etc.

Het CCC testteam test graag de accommodaties op toegankelijkheid. Hieraan wordt een categorie gekoppeld zodat het voor u duidelijk is of de accommodatie bij uw zorgbehoefte past:

  • 1 logo; Zijn zorgbehoevende lopers met een beperking (Ouderenzorg, Autisme, PDD-NOS, Rollators e.d.)
  • 2 logo’s; Zijn zorgbehoevenden die licht rolstoeltoegankelijk zijn een in goede mate zelfredzaam zijn
  • 3 logo’s; Zijn zorgbehoevenden die zwaar rolstoeltoegankelijk zijn en in mindere mate zelfredzaam zijn
  • 4 logo’s; Zijn zorgbehoevenden die bedlegerig zijn en niet zelfredzaam zijn
  • 5 logo’s; Zijn zorgbehoevenden die Somatische aandoeningen hebben

Ons testteam zoekt versterking. Heb jij tijd en zin om anderen zorgbehoevenden een zorgeloze vakantie te laten vieren?
Ga dan nu naar ons contact formulier!
Binnen 2 werkdagen nemen we contact met je op.

Hartelijke groet,
Het CCC Testteam


Maak hieronder kennis met een lid van ons testteam, zij stelt zich aan je voor:

Vrienden van CariesHallo, ik ben Marjanne op de Haar.

Ik ben één van de twee mensen die zich aangesloten heeft bij het testteam van CCC. Dit heb ik gedaan omdat ik zelf ook zorgbehoevende ben (rolstoel gebonden).
Ik vind het ook super leuk om wat voor mijn medemens te kunnen betekenen. Zo test ik graag dingen uit om er achter te komen of ze ook aangepast zijn en of ze zo goed aangepast zijn als dat ze beloven.

Vind jij dit ook leuk; sluit je dan bij ons aan. Ga snel naar het contactformulier https://cariescareconsultancy.org/contact/ of stuur een mailtje naar mij marjanne@cariescareconsultancy.org. Whatsapp mag ook, via +31 (0) 6 82171441. We hopen je snel te zien.

Je bent van harte welkom!