Caries Care Consultancy gaat samenwerken met Chalet Jewel!

Dit is een prachtig chalet gelegen in het alpendorp Fiescheralp in Zwitserland. Dit betekent dat je vanaf nu bij ons deze accommodatie kunt boeken als licht zorgbehoevende. Dit chalet is zéér geschikt voor groepen met een verstandelijke zorgbehoefte bijvoorbeeld Autisme, PDD-NOS e.d. Ook zéér geschikt voor zorginstellingen en andere verstandelijke zorgbehoeftes die er voor deze doelgroep zijn. Zowel begeleiding als bewoners kunnen goed in groepsverband heerlijk ontspannen in deze schitterende natuurlijke & rustieke omgeving 😊.  Voor alle duidelijkheid: Chalet Jewel is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

De reis er naar toe is al een hele beleving en het begin van je vakantie! Dit kan per trein of auto. Wij sturen u graag een routebeschrijving toe. Het chalet is zowel in de winter als in de zomer te boeken. Deze accommodatie is geschikt voor 2 tot 16 personen. Chalet Jewel heeft een boven- en beneden woning die apart te boeken zijn.

Geïnteresseerd geworden in het mooie Chalet Jewel? Ga voor vragen of boeken naar de reserveringspagina. Wij staan voor je klaar!

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van dit prachtige chalet.