Hoe werkt CCC?

Zorgeloze vakantie
Alles wat u en uw vakantiegezelschap nodig heeft of wenselijk vindt, kunt u bij CCC vertrouwd uit handen geven. Ook uw reis met aangepast vervoer naar de bestemming kunnen we voor u regelen. Daarnaast kunt u tijdens uw vakantieverblijf een beroep op ons doen. Wij zoeken graag een geschikte uitgaansgelegenheid of vrijetijdsgelegenheid voor u op; evenals plaatselijk vervoer.

Accommodaties
Op onze site zijn verschillende accommodaties te vinden. We helpen u ook graag wanneer u zelf al een bestemming in gedachten heeft.

Werkwijze & intake
Goed te weten: wij nemen altijd binnen 24 uur persoonlijk contact met u op voor het goed door spreken van uw zorgeloze vakantie. Dat kan per skype of telefoon en als het nodig is komen we ook bij u op bezoek voor een ‘intake-sessie’. NB voor intake-sessies moeten wij wel een reisvergoeding berekenen van 19 cent per kilometer en een vaste vergoeding van € 60,-.De intake-medewerker zult u vaker spreken, want wij vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk met dezelfde medewerker contact heeft. Mocht u toch eens één van onze andere intake-medewerkers spreken, dan merkt u dat ook deze helemaal op de hoogte is van alles omtrent uw reservering. Hij of zij overlegt met u de periode van uw vakantie, de voorkeur voor een locatie, uw zorgbehoefte (zorg aan uw vakantie accommodatie en eventuele ondersteuning van hulpmiddelen), PGB-ondersteuning en wellicht andere wensen en ideeën.

Prijzen zijn afhankelijk van de benodigde zorg, duur van uw verblijf en type accommodatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Hulpmiddelen op vakantie
Als u uw vakantiebestemming bij ons hebt gereserveerd, kan CCC ook voor u aan de slag door het leveren van hulpmiddelen.

Voorbeelden hiervan zijn bedverhogers, kraamhulpmiddelenpakket, duwrolstoel, toiletverhoger, toiletstoel, douchestoel, douchekruk, rugsteun verstelbaar, bedheffer, papegaai, speciaal matras, trippelstoel, bedtafel, ondersteek, looprek, elleboogkrukken, rollator, tillift, transferplank/glijplank, glijzeil, kinderbed met elektrisch hoog/laag verstelling, anti-decubitus kussen, Elleboogkrukken voor kinderen, wandelstok vierpoot, douchebrancard e.d.

We kijken graag met u wat uw behoeftes zijn en hoe we dit voor u kunnen regelen. We raden daarom aan om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.