CCC heeft een TestTeam voor het objectief en onafhankelijk beoordelen van onze vakantie-accommodaties voordat u met ons op vakantie gaat.

Dit CCC TestTeam bestaat momenteel uit Peter Westerhuis en Marjanne op de Haar. Zij reizen door heel Nederland om zaken zoals toegankelijkheid en andere toepassingen aan den lijve uit te testen.
Is de rolstoel echt overal inzetbaar? Zijn voldoende hulpmiddelen beschikbaar en kunnen ze goed worden ingezet? Hoe is het alarm geregeld? Etc.

Uit de rapportage van het CCC TestTeam volgt een categorie ‘’zorgzwaarte’’ waarmee CCC uw vakantieverblijf –jaarlijks– oormerkt.

Ons TestTeam zoekt versterking. Heb jij tijd en zin om anderen zorgbehoevenden een zorgeloze vakantie te laten vieren?
Ga dan nu naar ons contactformulier!
Binnen 2 werkdagen nemen we contact met je op.

Hartelijke groet,
Het CCC TestTeam


Maak hieronder kennis met ons TestTeam, zij stellen zich aan je voor:

Vrienden van CariesHallo, ik ben Marjanne op de Haar.

Ik ben één van de twee mensen die zich aangesloten heeft bij het testteam van CCC. Dit heb ik gedaan omdat ik zelf ook zorgbehoevende ben (rolstoel gebonden).
Ik vind het ook super leuk om wat voor mijn medemens te kunnen betekenen. Zo test ik graag dingen uit om er achter te komen of ze ook aangepast zijn en of ze zo goed aangepast zijn als dat ze beloven.

Vind jij dit ook leuk; sluit je dan bij ons aan. Ga snel naar het contactformulier https://cariescareconsultancy.org/contact/ of stuur een mailtje naar mij marjanne@cariescareconsultancy.org. Whatsapp mag ook, via +31 (0) 6 82171441. We hopen je snel te zien.

Je bent van harte welkom! 😊


Hoi, mijn naam is Peter Westerhuis.

Voor Caries Care Consultancy zit ik in het testteam welke tot taak en doel heeft om vakantieaccommodaties te beoordelen op rolstoel vriendelijkheid.
Het grote verschil tussen CCC en reguliere vakantieaanbieders, voor mensen met een beperking, is dat deze laatste over het algemeen gericht is op groepsreizen en CCC zich richt op gezinnen met een zorgbehoefte & individuele reizigers.

Zo kunt u bij CCC onder meer terecht voor:

  • ADL ondersteuning
  • Vervoer
  • Entertainment
  • (Verpleeg)zorg
  • Hulpmiddelenvoorzieningen zoals tilliften, hoog/laag bedden, douchebrancards, etc.

Dit maakt CCC uniek en zorgen zij voor een op maat gemaakte & zorgeloze vakantie.

Heb jij ook zin om deel uit te maken van deze unieke organisatie? Of wil je met een gehandicapte vriend(in), familielid zorgeloos op vakantie? Meld je dan nu aan en misschien zien we elkaar. Tot gauw!

Met vriendelijke groet,
Peter Westerhuis
CCC Testteam

Vind jij dit ook leuk; sluit je dan bij ons aan. Ga snel naar het contactformulier https://cariescareconsultancy.org/contact/ of stuur een mailtje naar mij peter@cariescareconsultancy.org. Whatsapp mag ook, via +31 (0) 6 82171441. We hopen je snel te zien.