ZZP Diensten

CCC biedt naast vakanties ook een aantal ZZP diensten aan. De ZZP diensten van CCC omvatten onder meer:

Koerier & Bezorging
CCC heeft de beschikking over een transport-bus, waarmee ik al uw documenten en pakketten kan bezorgen. Het tarief is gebaseerd op de site ‘Wat kost een koerier?’. Bekijk en vergelijk de tarieven (uurtarief.tips) (excl. btw).


Logistiek & Distributie
Voor werkzaamheden zoals ‘order picking’ in magazijnen en postkamer- en distributiewerkzaamheden geldt een uurtarief van € 30,- plus een reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer (excl. btw).


Schoonmaak & Onderhoud
Binnen of buiten kantoortijden kan CCC garanderen uw gebouwen en inventaris in nette en schone staat te houden. Het uurtarief hiervoor is €30,- per uur plus een reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer (excl. btw).
Hierbij ga ik ervan uit dat u zelf beschikt over schoonmaakbenodigdheden.

Voor alle bovenstaande tarieven geldt een toeslag van 15% voor werktijden buiten 6.00 en 18.00 uur, in de weekenden en op feestdagen. Voor spoedklussen kan een extra toeslag gelden.

CCC stuurt wekelijks een factuur met specificaties van door u afgenomen uren (afgerond op een kwartier) en gereden kilometers.

Referenties zijn te verkrijgen bij verschillende (voormalige) werkgevers en klanten waar CCC c.q. ondergetekende alle bovenstaande diensten naar (grote) tevredenheid heeft verricht.


Advies & Bemiddeling

  • CCC beschikt over eigen deskundigen op het terrein van toegankelijkheid van recreatiegebouwen. Zij testen accommodaties voor mensen met lichamelijke beperkingen en brengen daarover advies uit via video en foto’s in (schriftelijke) rapportages. Tarieven hiervoor worden vastgesteld na een eerste, kosteloze bezichtiging.
  • CCC regelt ook vakanties binnen Nederland en België voor families en groepen met mensen met een beperking. Informatie daarover vindt u hier.

Wilt u gebruik maken van één van de bovenstaande diensten? Ga dan naar het contactformulier en vul deze in!